COSTUMES.BE - 0478/522 447
Aakaai, 6 - 1070 Brussel
Costumes-logo-nl

Onze merken

Costumes.be - Steven Bee

Steven Bee

De kostuums van Steven Bee symboliseren de moderne elegantie voor heren in confectiekleding! 70 % polyester en 30 % viscose voor 100 % elegantie. De polyviscose leent zich perfect voor een trendy model, waarvan de moderniteit onder andere blijkt uit de vest die iets korter is dan bij een klassiek model. Dergelijke details maken het verschil!

Lees meer

Costumes.be - Podio

Podio

Podio ontwerpt kostuums die opvallen door hun elegantie in alle omstandigheden! Zijn creaties ‘made in Italy’ en gemaakt van super 120 wol onderscheiden zich door hun extreme kwaliteit en hun perfect vallende model.

Lees meer

Costumes.be - Emmanuelle Khanh

Emmanuelle Khanh

Emmanuelle Khanh is een talentvolle styliste uit Parijs die kostuums en smokings ontwerpt die haar reputatie alle eer aandoen. Elegantie, kwaliteitsvol design en prachtige stoffen… Deze getailleerde kostuums betekenen de ultieme klasse! 

Lees meer

Costumes.be- Cerutti

Cerutti

Cerutti is een legende op het vlak van confectiekleding die ook kostuums met een legendarische elegantie aanbiedt! De kostuums van Cerutti zijn de uitkomst van een unieke traditie en knowhow. Zij worden gemaakt van nobele stoffen zoals flanel, tweed, kasjmier of woletamine.

Lees meer

Costumes.be - Lanificio

Lanificio

Een smoking met typisch Italiaanse elegantie? Daarvoor moet u natuurlijk bij Lanificio zijn!

Deze perfect zittende smokings zijn gemaakt van super 150 wol en onderscheiden zich door een stijl die 100% past bij feestelijke gelegenheden.

Lees meer

Costumes.be - Taylor, la gamme sur-mesure

Taylor

Taylor staat voor kostuums die volledig op maat gemaakt worden door Costumes.be.

Ongeacht uw smaak, voorkeur of maat beschikt u eindelijk over alle troeven om uw elegantie perfect te onderlijnen. Beschikbaar in de stoffen, kleuren en modellen van uw keuze!

Lees meer

Privéverkoop