COSTUMES.BE - 0478/522 447
Aakaai, 6 - 1070 Brussel
Costumes-logo-nl

Particulieren

Bent u op zoek naar een gedistingeerd en sober kostuum? Costumes.be stelt u een ruime keuze kostuums voor, geschikt voor overdag of ’s avonds, weekdagen of weekends… Zij combineren uitstraling en elegantie als geen ander!

Een ruime keuze in onze showroom…

Of het nu is voor een examen, een sollicitatiegesprek of een feestelijke gelegenheid: elke man draagt ooit een kostuum. Sommigen dragen zelfs elke dag een kostuum in het kader van hun werk. Wij stellen dan ook een grote keuze kostuums voor (verschillende modellen, stijlen en kleuren) voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding. U vindt bij ons al een kostuum voor 199€ !

En verkoop bij u thuis

Costumes.be biedt u ook de mogelijkheid om uw kostuum rechtstreeks bij u thuis aan te kopen. Het volstaat vijf vrienden die een kostuum willen kopen bij u uit te nodigen. Wij komen naar u toe om onze verschillende modellen voor te stellen en geven u professioneel advies. Op de koop toe ontvangt de gastheer 10% van het verkoopbedrag, te besteden aan kledingstukken uit onze gamma!

Wenst u bij u thuis een verkoop te organiseren en op die manier te genieten van voordelige kortingen op al onze producten? Neem meteen contact met ons op. Wij zullen u met plezier de nodige informatie bezorgen!

Vul het formulier in of bel op 0471/776 204 en we zullen zodra contact nemen met u voor een afspraak

Privéverkoop