COSTUMES.BE - 0478/522 447
Aakaai, 6 - 1070 Brussel
Costumes-logo-nl

Bedrijven, clubs en verenigingen

Heeft u duidelijk herkenbare en gepersonaliseerde kleding nodig voor uw bedrijf, vereniging of club? Wenst u dat hun elegantie perfect uw waarden weerspiegelt? Wij hebben de oplossing… of maken ze voor u op maat!

Uw personeel draagt uw imago uit en vertegenwoordigt in alle omstandigheden uw bedrijf. Daarom ontwikkelden wij u een service die inspeelt op uw noden en uw filosofie.

Keuze aan huis…

Heeft u geen tijd om naar ons toe te komen en zelf uw kostuums te kiezen? Costumes.be doet het voor u ! Wij maken een afspraak in uw bedrijf, club of vereniging en uw personeelsleden kunnen een gepersonaliseerd kostuum kiezen, aangepast aan hun figuur. Bovendien kunnen zij zo genieten van een bijzondere korting.

En de levering !

Met Kostuums.be kunt u kiezen voor een rechtstreekse levering in uw organisatie. Wij stellen u een kadercontract voor aan zeer voordelige prijzen, die nog dalen in functie van de gevraagde aantallen.

U zoekt een kostuum voor uw personeel dat specifiek aansluit bij de filosofie van uw bedrijf of vereniging ?
Aarzel niet langer en neem meteen contact met ons op! Wij garanderen een efficiënte, snelle service en een voortreffelijke kwaliteit!

Vul het formulier in of bel op 0471/776 204 en we zullen zodra contact nemen met u voor een afspraak

Privéverkoop