COSTUMES.BE - 0478/522 447
Aakaai, 6 - 1070 Brussel
Costumes-logo-nl

Het concept

Costumes.be - Uw elegantie, ons vakmanschap!

Uw elegantie, ons vakmanschap!

Bij Costumes.be is uw elegantie meer dan ooit het synoniem van levenskunst! Ons concept? Herenmode aan een uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhouding, met een onovertroffen service als kers op de taart. Wij staan voor u klaar met een gepersonaliseerd advies, uitsluitend op afspraak en in een gezellige en aangename sfeer.

Talrijke stijlen en topkwaliteit!

Costumes.be - Uw elegantie, ons vakmanschap!Klassiek, business, casual of sportief? Wat u ook verkiest, bij Costumes.be vindt u een grote collectie artikelen en confectiekledij. Kostuums, kostuumvesten, blazers, pantalons, hemden, polo’s, T-shirts, vesten, bermuda’s, riemen, dassen, brillen, schoenen…  Wij hebben gegarandeerd het model van uw dromen, in uw stijl en lievelingskleur. Om dat met eigen ogen te zien nodigen wij u uit even een blik te werpen op onze online etalage. En natuurlijk wordt elk kledingstuk zorgvuldig uitgekozen om te zorgen voor een constante hoge kwaliteit!

Een stijlvol onthaal

Bij Costumes.be is kleding kiezen aangenamer dan ooit! Wij verwelkomen u op afspraak voor een exclusieve begeleiding. Geen massa volk of fileleed: onze specialist staat volledig tot uw dienst om u te helpen precies die kleding te vinden die perfect bij uw stijl past. Kleur, model, bijpassende artikelen… u kunt rekenen op een degelijk advies om u het leven te vergemakkelijken. En natuurlijk zorgen wij ook voor de nodige retouches en aanpassingen zodat uw pantalons, kostuums of vesten perfect passen!

Privéverkoop