COSTUMES.BE - 0478/522 447
Aakaai, 6 - 1070 Brussel
Costumes-logo-nl

Herenmode

Costumes.be - Herenbermuda’s voor iedereen!

Herenbermuda’s voor iedereen!

Met onze gamma bermuda’s laat de zon per definitie uw elegantie stralen! Ze zijn tegelijk modern en klassiek en vormen de ideale outfit om van de zomer te genieten. Geschikt voor de stad en voor het strand, voor op straat en thuis, op vakantie of zelfs op het werk. Kies uw kleur uit ons grote assortiment. En u zult de kwaliteit van het model en de stof, tegelijk aangenaam en sterk, bijzonder op prijs stellen.

Lees meer

Costumes.be - Herenpantalons om met stijl te leven!

Herenpantalons om met stijl te leven!

Deze stoffen pantalons, beschikbaar in vele kleuren, zijn de regenboog van uw stijl. Want de nieuwste trend op het vlak van herenpantalons is de terugkeer van de kleuren, tot groot plezier van de ogen. Behalve de look is ook de kwaliteit op de afspraak, zoals altijd bij Costumes.be. De lichte en comfortabele stof leent zich perfect voor een tijdloos model en geeft u een tegelijkertijd modern, klassiek en trendy allure.

Lees meer

Costumes.be - Kwaliteitsvolle jeans!

Kwaliteitsvolle jeans!

Jeans, maar niet om het even welke! Bij Costumes.be zijn die tijdloze basisstuks beschikbaar in prachtige modellen die tegelijk trendy en elegant zijn. Zij passen perfect bij deze tijd en zijn perfect afgewerkt. Gemaakt van 100% katoen geven onze jeans u een klassieke en relaxte look.

Lees meer

Costumes.be - Herenpolo’s in alle kleuren !

Herenpolo’s in alle kleuren !

De polo is tegelijk sportief, casual en trendy en daarmee een grote klassieker van uw elegantie en dus van Costumes.be ! Wij stellen u een collectie polo’s met geborduurde motieven voor, die u kunt kiezen in uw favoriete kleuren: blauw, marine, wit, grijs, zwart… De verzorgde afwerking en de stof onderlijnen zijn persoonlijkheid, maar ook de uwe.

Lees meer

Costumes.be - Tijdloze T-shirts voor heren!

Tijdloze T-shirts voor heren!

De t-shirt is een tijdloze modelegende die al decennia lang meegaat! Bij Costumes.be is dit basisstuk van elke garderobe een subtiele mengeling van eenvoud en veeleisendheid. Eenvoud dankzij de elegantie van een klassiek model met perfecte snit, aangeboden in verschillende kleuren. En veeleisendheid op het vlak van kwaliteit, om er een must voor de zomer van te maken… maar ook van de drie andere seizoenen, jaar na jaar!

Lees meer

Costumes.be - Trendy cardigans voor heren

Trendy cardigans voor heren

Tegelijk trendy en elegant zijn deze lichte cardigans beschikbaar in de kleur van uw keuze. De perfecte snit past perfect bij een moderne en sportieve stijl. Wol, kasjmier… zachtheid en kwaliteit zijn ook op de afspraak!

Lees meer

Costumes.be - Stijlvolle herenvesten!

Stijlvolle herenvesten!

Zin in een tegelijk trendy en klassieke look ? Onze zomervesten voor heren zijn precies wat u zoekt. Ze hebben een sportieve en elegante stijl en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen: zwart, grijs, wit, outdoor, urban, freestyle…

Lees meer

Herenschoenen in alle stijlen!

Herenschoenen met Italiaanse elegantie, laag of hoog? Of sportieve modellen in zeemanstijl om casual te dragen? Bij Costumes.be worden uw voeten heerlijk verwend. Op het programma? Lage schoenen en boots van leder of daim rechtstreeks afkomstig uit… de laars van Europa!

Lees meer

Privéverkoop