COSTUMES.BE - 0478/522 447
Aakaai, 6 - 1070 Brussel
Costumes-logo-nl

Actualiteit

Costumes.be - Choisir son costume de mariage

Zo kiest u uw trouwkostuum

Net zoals de bruidsjurk vergt het kostuum van de bruidegom de nodige aandacht bij de voorbereiding van de grote dag. Het is zeer belangrijk om een mooi kostuum te kiezen dat perfect bij uw lichaamsbouw past en waarin u zich goed voelt. Ziehier enkele tips om uw pasbeurt te vergemakkelijken.

Lees meer

Costumes.be - Comment assortir sa cravate ?

Hoe kies ik een bijpassende das ?

Elke morgen stelt u zichzelf misschien dezelfde vraag: welk das ga ik vandaag aandoen? Hoe kan ik weten of mijn das bij mijn outfit past? Dit artikel zorgt voor een klare kijk en geeft u enkele basistips.

Lees meer

Costumes.be - Meer weten over manchetknopen

Meer weten over manchetknopen

Manchetknopen zijn geen onbelangrijk detail, ze zorgen voor de elegante afwerking van uw outfit. Dit artikel geeft u meer inzicht in de verschillende elementen die uw keuze bepalen.

Lees meer

Costumes.be - De 8 basics van een herengarderobe

De 8 basics van een herengarderobe

Basics zijn noodzakelijke kledingstukken die niet mogen ontbreken in uw dressing. Combineer uw basics onderling of met uw andere kledingstukken om een geslaagde outfit samen te stellen en een bepaalde stijl te creëren. Deze basics zijn onopvallend en comfortabel maar u kunt niet zonder. Laten we ze samen ontdekken.  

Lees meer

Costumes.be - De trends van dit seizoen

De trends van dit seizoen

Winter en kou staan nog een paar maanden op het programma. Reden genoeg om even na te denken over de basics die u lekker warm houden en toch zorgen voor een stijlvolle look.

Lees meer

Costumes.be - Tips voor de solden

Tips voor de solden

Het is zover ! Sinds 3 januari is het volop solden. Om miskopen te vermijden geven wij u hierna enkele tips om met kennis van zaken de juiste koopjes te kiezen.

Lees meer

De winterkleuren

De winterkleuren

In de winter heeft men vaak de neiging om koude en doffe kleuren te dragen. Maar dit seizoen heeft beslist meer te bieden dan het grijs van de regen en het wit van de sneeuw. Intensere en helderder kleuren vrolijken uw kleding op en geven u een gezond kleurtje. Laten we ze samen even ontdekken.

Lees meer

Privéverkoop